Azioni sul documento
logo museo napolibeniculturali
Tu sei qui: Home del circuito Events folder Një sistem i integruar për vlerësimin e Pasurive Kulturore në Pulia dhe Shqipëri: Platforma C@CH
 
Navigazione
 
Azioni sul documento

Një sistem i integruar për vlerësimin e Pasurive Kulturore në Pulia dhe Shqipëri: Platforma C@CH

creato da root Ultima modifica 06/11/2008 08:45

Cooperation @nd Cultural Heritage është një projekt me nje leader rajonal Tecnopolis CSATA- në kuadër të fondeve komunitare të INTERREGIII A Itali-Shqipëri , Masa 4.1 “Mbrojtja dhe Vlësimi i Pasurive Kulturore ”.

Cosa
Quando 06/11/2008
da 09:30 al 12:30
Dove <p>Castello Svevo di Bari<br /></p>
Aggiungi l'evento al calendario vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Cooperation @nd Cultural Heritage është një projekt me nje leader rajonal Tecnopolis CSATA-  në kuadër të fondeve komunitare të INTERREGIII A  Itali-Shqipëri , Masa  4.1  “Mbrojtja dhe Vlësimi i Pasurive Kulturore ”.

Partnerët e tjerë të  projektit me një krye Tecnopolis CSATA, janë :

  • Drejtoria Rajonale për Pasuritë Kulturore dhe Peisazheve të Pulias (MIBAC) me Muzetë Kombetarë Arkeologjikë të Egnacia-s dhe Altamurës;
  • Ministria Shqiptare e Turizmit Kulturës Riniësë dhe Sporteve (MoTCYS) me Muzeun Historik Kombëtar , Muzeun Arkeologjik të Tiranës , Muzeun etnografik të Krujës , Muzeun “Onufri” të Beratit dhe me Muzeun e Artit Mesjetar të Korces
  • Muzeu i Paleontologjisë “D. de Lorentis” i Maglie-s ;
  • Fondacionin  “Ettore Pomarici Santomasi”të  Gravinë-s në Pulia;
  • Muzeun Civik Arkeologjik të Canosë-s .


PROGRAMI

Ora  09.30

Ndëryrje e hapjes
Asesori  Domenico Lomelo
Regione Puglia

Ora 09.45

Cooperation @ Cultural Heritage
Guido Pasquariello
President i  Tecnopolis Csata

Ora  10.00

Sistemi i Pasurive Kulturore Ndërkufitare
Ruggero  Martines
Drejtor Rajonal i  MIBAC

Ora  10.15

Rezultatet e projektin në territorin shqiptar
Bernard Terkuci
Drejtor i Shërbimeve të Brendshme në MTKRS

Ora  10.30

Platforma për realizimin e sistemit të pasurive kulturore ndërkufitare
Maria A. Apollonio    Tecnopolis Csata
Mario Furnari             Qëndra  Kombëtare e Kërkimeve

Ora  10.45  Coffee break

Ora  11.00

Ilustrimi i faqeve ëeb shqiptarë dhe pulieze të realizuara të projektit

Ora  12.00

Aksioni formues për ndërtimin e rrjetit të operatorëve institucionalë
Brigida Salomone     Tecnopolis Csata

Ora  12.15

Komunikimi si një element i promovimit të rrjetit ndërkufitar
Daniela  Mazzucca    Tecnopolis Csata
Marisa Milella           MIBAC

Ora  12.30

Konkluzionet
Asesorja  Silvia Godelli
Regione Puglia

« febbraio 2018 »
do lu ma me gi ve sa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

Questo sito è conforme ai seguenti standard:

Sezione 508 WCAG
XHTML valido CSS valido
Consultabile con qualsiasi browser